Skip to content

Artiest boeken voor uw evenement

Een artiest boeken voor een evenement luistert heel nauw! Want hoe weet u of de artiest aansluit op de wensen van het publiek? Weet de artiest het publiek te enthousiasmeren en is de muziek net zo goed als het fragment dat te beluisteren is op de website? Een artiest boeken mag nooit een gok zijn. Daarom realiseren steeds meer boekers zich dat aan een artiest boeken bepaalde eisen zijn verbonden. Een bandje inhuren dat komt spelen voor een krat bier en een broodje bal zal haast altijd eindigen in een teleurstelling. Voor de organisator, maar vooral voor het publiek. Kies dus bij het boeken van de artiest voor kwaliteit!

Passie en toewijding

Ik ben Ebony Liza, zangeres, singer-songwriter, muzikante. Een nieuw gezicht in de wereld van R&B, Soul, Trap en hiphop. Muzikant zijn is geen keuze, maar een echte roeping. De muziek roept mij en ik kan putten uit uren, dagen, weken, maanden, jaren repetitie en toewijding. De muziek die ik maak komt regelrecht uit mijn hart en dat hoort men direct. Wilt u een zangeres boeken die het publiek kan emotioneren, meeslepen en overtuigen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Als Soul zangeres raak ik die welbekende gevoelige snaar en neem ik uw publiek mee in een ontroerende en prachtige reis. Muziek is passie en dat moet je met elke noot kunnen voelen!

Ebony Liza raakt uw hart - Een artiest boeken met passie voor muziek

Rotterdamse roots

Dé culturele stad van dit moment is Rotterdam. Een enorme verzameling artiesten, muzikanten, kunstenaars en ook liefhebbers heeft ervoor gezorgd dat de Havenstad is uitgegroeid tot cultuurhoofdstad van Nederland. Mijn roots liggen dan ook in deze stad en ik heb mijn soul en passie te danken aan mijn omgeving. Rotterdam is de perfecte stad voor mij om in te groeien als songwriter en zangeres. Wilt u een artiest boeken die verdriet, pijn, maar ook vreugde en liefde weet over te brengen in haar muziek? Ik ben een zangeres die het klappen van de zweep kent en zorgt voor een traan en een lach.

Podium presentatie

Wilt u een artiest boeken die het verschil kent tussen een liedje zingen en de show stelen? Mijn lat ligt hoog! Ik wil als singer-songwriter de wereld veroveren met mijn gepassioneerde en emotionele teksten en muziek. Op uw podium schitter ik en trek ik ieder publiek over de streep. Genieten van muziek is magisch. Door samen te genieten kan muziek verbroederen. Als Ebony Liza stel ik mij kwetsbaar op en vraag ik het vertrouwen van mijn publiek. Samen genieten we en samen groeien we. Boek een artiest in hart en nieren en geniet met mij mee!